Câte minute de viață puteți dărui?

Cu 2 Euro îi dăruiți 20 de minute de viață.

Cu un simplu SMS la 8824. Între 15 septembrie și 15 octombrie 2015.

Doamnei profesor Ştefania Albu.

 

Anul acesta am făcut noi calculele pentru doamna profesor de matematică. Dacă medicamentul de care are nevoie costă 4500 USD pe lună, atunci costurile acestuia pentru un an se ridică la 54.000 USD. Un an de tratament înseamnă 525.600 minute de viață. Așadar, cu fiecare SMS în valoare de 2 EURO, îi putem dărui timp prețios doamnei profesor Albu: 20 de minute de viață.

Și nu avem decât o lună la dispoziție.

O lună pentru a strânge 54.000 USD, o lună pentru a acoperi costurile tratamentului pentru un an cu Fenilbutirat de sodiu, un medicament care nu se găsește în România și pe care trebuie să-l achiziționăm din Statele Unite. O lună pentru a dărui timp, dragoste și forță împotriva cancerului cu metastaze multiple, descoperit în octombrie 2014. O lună pentru a-i citi povestea, a-i admira dăruirea, a-i afla suferința, a-i cunoaște călătoria, a-i dărui speranță. Cu fiecare SMS. Cu fiecare 2 Euro. Cu fiecare 20 de minute de viață, trimise în dar.

Căci dincolo de poveste, de suferință, de tratament, dincolo de calcul și metaforă, este prezența ei vie, aici, alături de noi. Pentru această prezență, fiecare SMS este vital, este esențial, este salvator.

Suspendați undeva, între calcule și bătaia ceasornicului, așteptăm.

Acum, dumneavoastră puteți dărui timp.

Cu fiecare SMS la 8824, dăruiți unui om extraordinar, unui om fragil, unui om ca noi toți, minute de viață.

 „Numărul de SMS 8824 este valabil în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Cosmote și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr oferit gratuit cu sprijinul Asociației M.A.M.E.”.

Reclame