O încheiere… și încă o călătorie

Campania noastră de strângere de fonduri prin SMS s-a încheiat pe 15 octombrie 2015. În total, s-au trimis 5.991 de SMS-uri, însemnând 11.982 Euro. Mulțumim Asociației M.A.M.E care ne-a ajutat pentru obținerea unui număr scurt de donații și ne-a însoțit pe toată durata campaniei. Mulțumim tuturor celor care au trimis un SMS și au dăruit dnei profesor Ștefania Albu minute de viață, dragoste, speranță, forță de luptă, sfat și gânduri bune. Mulțumim echipei extraordinare de la agenția de publicitate Brand Support, care ne-a ajutat cu realizarea materialelor de campanie. Multumim tuturor persoanelor care ne-au sprijinit prin promovarea numărului de SMS la TV, radio, în presa scrisă și în mediul online. Mulțumim celor care au trimis rugămintea noastră mai departe, distribuind flyere, postând bannere sau făcând să circule anunțul nostru umanitar printre cunoscuți și prieteni. Mulțumim doamnelor directoare, profesorilor și elevilor de la LTAS Victor Slăvescu care s-au implicat atât de energic în această campanie umanitară. Mulțumim tuturor preoților și membrilor parohiilor care ne-au ajutat prin donații, prin purtare de grijă și prin rugăciuni!

Prin ajutorul dumneavoastră neprețuit, am strâns aproape un sfert din suma necesară pentru un an de tratament cu fenilbutirat de sodiu. Așadar, putem susține acum încă trei luni de tratament cu antineoplastoni !

IMG_2106[1]      IMG_2083[1]

Între timp, în vreme ce în țară se derulau ultimele zile de campanie, am fost din nou la clinica din Texas pentru o evaluare a efectelor tratamentului început încă din iunie. Pe 12 octombrie am avut o întrevedere cu echipa de medici a clinicii Burzynski. Ultimele teste imagistice au arătat că țesuturile moi răspund bine la tratament: aici zonele tumorale au intrat în remisie. Mai problematice rămân însă țesuturile tari (osoase), care sunt mai rezistente la tratament. De aceea, pentru a accelera remisia și în speranța că se va ajunge la o remisie completă, la schema de tratament a fost adăugat un nou medicament, ale cărui beneficii pentru cancerul de sân triplu negativ cu receptor androgen exprimat au fost aduse la cunoștință comunității științifice în luna iunie 2015. Din discuțiile cu medicii, am înțeles din nou cât de dificilă și complexă este această boală, am înțeles că avem de dus o bătălie pe termen lung, am fost bucuroși că putem lupta cu cele mai noi și performante „arme”, și mai presus de toate am simțit că boala poate fi înfrântă !

Dacă doriți să ne sprijiniți pentru a reuși până la urmă să strângem suma necesară pentru un an de tratament, donațiile dumneavoastră sunt binevenite în conturile deschise la BRD sau ING sau în contul de Paypal.

Vă mulțumim din inimă, dincolo de cuvinte!

Multumim lui Dumnezeu că suntem înconjurați de atâta dragoste!

Reclame