Cumpăna noastră… la cumpăna dintre ani

Au trecut lunile de depărtare. Dar nu și vremurile de cumpănă. Ștefania Albu a sosit însă acasă, de Sărbători. Ce bucurie!

A venit din America încă după prima săptămână a lui decembrie, căci nu mai puteam susține tratamentul la clinica din S.U.A. A venit cu speranță, ducând în bagaj rezultatele ultimelor scanări care arătau că zonele tumorale descresc atât ca mărime, cât și ca activitate metabolică. A venit fără rezerve de tratament, dar cu rezerve de bunătate și iubire. A înfruntat o călătorie extrem de lungă și plină de peripeții, cu sufletul mulțumitor pentru toate darurile primite și pentru oamenii minunați care au ajutat-o și o ajută, de dincoace și de dincolo de Ocean. A venit să afle dacă și în ce condiții poate fi continuată în România acea schemă de tratament cu rezultate uimitoare, care ne-a făcut pe toți să pronunțăm cu bucurie cuvântul „remisie”.

Și iată că după vreo două săptămâni de căutări și întrebări, a aflat: tratamentul cu imuno-terapie este disponibil acum în România, iar acest tratament poate fi achiziționat contra cost: aprox. 17.000 RON pentru o doză care se administrează o dată la 3 săptămâni. Cu ultimele resurse (adăugând la micile sale venituri, donațiile și sponsorizările primite), Ștefania Albu și-a cumpărat din farmacie o doză din acest medicament. Ieri, 29 decembrie, a făcut tratamentul la București. Această imunoterapie trebuie însă repetată din 3 în 3 săptămâni. Dar cum să acoperim suma necesară? Și cum să mai comandăm și necesarul lunar de fenilbutirat de sodiu din America, care implică costuri de 4.500 USD pe lună? Iată noua noastră cumpănă, la cumpăna dintre ani. Știm că foarte mulți oameni ne sunt aproape în această cumpănă. Știm că încă și mai mulți ne vor fi, în mod profund și tainic, aproape.

Să aveți un an îmbelșugat în dragoste și armonie, în gânduri line, vorbe calde și fapte frumoase. Să aveți inima deschisă către frumusețea care înflorește în și dincolo de suferință!

Suntem ceea ce primim. Suntem ceea ce dăruim. Suntem, pentru că trăim în continua dinamică a darului. Să ne fim unii altora aproape, întru acel timp din care se revarsă clipe nemuritoare!

La mulți ani, întru bucurie și sărbătoare!

Reclame