Gânduri pentru noul an

Ne-am bucurat împreună de Sarbători. Şi fiecare clipă în care suntem împreună a devenit, de fapt, o sărbătoare. Doamna profesoră a primit colindatori dintre elevii ei dragi şi i-a întâmpinat cu multă bucurie. Casa s-a umplut de poveşti de viaţă cum se umplea, până nu demult, clasa, la orele de dirigenţie. Apoi, pe 9 ianuarie, a fost ziua de naştere a doamnei profesoare. Încă un motiv să-i spunem: La mulți ani şi multă sănătate!

 

A mai trecut un an de răbdare, curaj și nădejde.

Până în martie 2017, Ștefania Albu a urmat imunoterapia prescrisă de clinica din Texas, apoi a încetat să urmeze acest tratament din cauză că era mult prea costisitor. N-a mai putut comanda nici tratamentul cu antineoplastoni de 4500 USD pe lună. A urmat alte tratamente prescrise de doamna doctor de la București şi decontate prin casa de asigurări. S-au descoperit metastaze la creier şi au urmat curând ședințe de radioterapie. Au trecut și ele – clipe lungi în încremenirea timpului.

 

Uneori, au fost perioade cu tratamente zilnice la București – perfuzii după perfuzii. Alteori, perioade cu tratamente zilnice la Ploiești – injecții după injecții. Casa a devenit o mică farmacie și o clinică în miniatură.

 

Sperăm însă, pentru 2018, să putem achiziționa din nou tratamente din străinătate. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat completând formularele pentru virarea a 2% din impozitul pe venit în contul deschis pentru Ștefania Albu la Asociația MISENA. Mulțumim Asociației MISENA pentru acest ajutor extraordinar. Și desigur, rămânem recunoscători celor care vor avea dărnicia și bunăvoința să completeze și în anul acesta formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozit.

Declaraţia 230 se poate descărca aici: Declaratia_230_2017 Stefania Albu

Să aveți un an cu binecuvântări, sănătate, gând lin și clipe minunate!

Reclame